Sådan bestiller du

Herunder finder du hjælp og vejledning til bestilling af dine tryksager online - det er meget nemt og enkelt.

1. Find det ønskede produkt under menupunktet produkter eller i produktlisten til venstre. (Fx. Visitkort)
  2. Klik dig ind under det ønskede produkt (Fx. Luksus Visitkort)
  3. Vælg det ønskede antal, farver mm. (Fx. 300 stk. / 4+0)
    Bemærk: Antallet er allerede tastet ind, så man skal IKKE taste 300 i "Køb antal", da man så bestiller 300 x 300 stk. "Køb antal" skal kun benyttes hvis knappen angiver oplaget i et interval som fx. 25-100 stk., da prisen så er udregnet pr. stk. Kan dog godt benyttes hvis man f.eks. skal bruge visitkort til 3 forskellige personer og 300 stk. af hver, så vælges 300 stk. og 3 i "Køb antal".
    Vælg evt. tilvalg (Fx. papirkvalitet mm.)
  4. Bemærk: Tilvalg er kun tilgængeligt ved nogle produkter.
  5. Når alt er valgt trykkes på "Læg i indkøbskurv".
  6. Når alle de varer du har brug for ligger i indkøbskurven vælges "Gå til indkøbskurv".
  7. Skal der foretages ændringer kan det ske her, ellers tjekkes listen igennem og der trykkes på "Til bestilling".
  8. Hvis det er første gang du bestiller skal du indtaste dine personlige informationer. Disse kan gemmes til næste bestilling ved at oprette dig som bruger.
  9. Dernæst vælges hvordan leveringen skal foregå. Alt efter hvor meget bestillingen vejer får du nogle forskellige valgmuligheder. Du er også altid velkommen til at afhente det her i trykkeriet uden omkostninger.
  10. Du kommer nu til betalingsdelen hvor du skal vælge hvordan du vil betale. Ved betaling med kort bliver pengene først trukket når varen er afsendt fra os, eller den står klar til afhentning. Sæt flueben i "Accepter forretningsbetingelser" og tryk på "Godkend".
  11. Næstsidste trin er vedhæftning af filer. Husk at vedhæfte en fil til hvert produkt der er bestilt.
  12. Til sidst ser du din bekræftelse som indeholder dit ordrenummer som skal oplyses ved enhver henvendelse.

Dine varer er nu bestilt og sat i produktion.