Opsætning / Layout

Vore dygtige grafikere kan hurtigst og effektivt hjælpe med grafisk opsætning / layout, enten ud fra dit oplæg eller med frie hænder.
Hos Lavpris Trykkeriet håndterer vi både små og store opgaver inden for enhver type tryksag. Det er vigtigt, at billeder, opsætning, tekster og alt det andet, der spiller ind for et perfekt finish, er foretaget helt rigtigt.Layout_lavpristrykkeriet

Vi hjælper bl.a. med følgende:

• Layout
  • Udkast
  • Billedimport
  • Indscanning
  • Fritlægning
  • Tekst- eller billedbehandling
  • Variabel data
  • Rentegning af logo
  • Med mere

Timepris kr. 500,00 – eller få et samlet tilbud.

Minimum tekstrettelse (eks. rettelse i navn, adresse eller telefon nr.) kr. 85,00

Kontakt evt. en grafiker: jacob@lavpristrykkeriet.dk eller bent@lavpristrykkeriet.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk